<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Політика
Світ
21.09.2022 421

"НАТО не воює з Росією": очільник військового комітету альянсу окреслив позицію НАТО в українсько-російській війні

Очільник військового комітету НАТО, адмірал Роб Бауер заявив, що НАТО не перебуває у стані війни з Росією.

523f24e24357760280101ca6263a0226_21.09.22

Відповідну заяву Бауер зробив на тлі популярної серед росіян думки про те, що вояки РФ воюють на території України з НАТО та Америкою. Пише ТСН. 

Про це пише ERR.

"НАТО не перебуває у стані війни з Росією. Я повинен заявити про це дуже чітко", - сказав адмірал Бауер.

За його словами, якби Росія напала на одну з держав-членів НАТО, "було б цілком зрозуміло".

"Ми намагаємося дати зрозуміти це Росії з максимальною ясністю, що ми захищатимемо кожну частину території нашого союзника. Тоді буде конфлікт Росії та НАТО. Але до того моменту НАТО не воює з Росією", — сказав він.

Нагадаємо, депутат Держдуми РФ, генерал-лейтенант Андрій Гурульов визнав обстріл ТЕЦ і дамби в Україні та назвав це "парою хороших ударів по ворожій території" і пригрозив НАТО ядерним ударом. Цілями для ядерної атаки він зазначив не Україну, а Німеччину і Велику Британію.

Оценка материала:

5.00 / 1
"НАТО не воює з Росією": очільник військового комітету альянсу окреслив позицію НАТО в українсько-російській війні 5.00 5 1
Політика / Світ
21.09.2022 421
Еще материалы раздела «Світ»