<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
21.09.2022 747

У Криму окупанти будують на адмінмежі з Херсонщиною фортифікаційні споруди і проводять «мобілізацію»

Окупанти в Криму почали будувати захисні споруди на адмінмежі з Херсонською областю.

46f41129f0aff5a2e9ec2195a75c4650_21.09.22

Також на півострові триває прихована "мобілізація", а від 19 вересня окупаційні адміністрації заборонили чоловікам виїжджати з Криму на територію Росії. Пише ТСН. 

Про це повідомило Представництво президента України в АРК у Facebook.

"На адмінмежі з Херсонською областю помічено зведення фортифікаційних споруд для особового складу та важкої техніки російських військ", - йдеться в дописі.

Також у відомстві повідомили, що на півострові триває прихована "мобілізація", а чоловікам не дозволяють виїжджати до Росії.

"На кримських заправках розміщують оголошення про набір "добровольців" до російської 810-ї бригади морської піхоти. За даними Генштабу, ця бригада втратила 85% особового складу у війні з Україною", - йдеться у повідомленні.

За словами очільника окупаційної адміністрації Криму Сергія Аксьонова, в тимчасово окупованому Криму формують два батальйони, які відправлять на війну проти України.

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов розповів, що в Чонгарі російські військові змушують місцевих мешканців рити окопи і будувати бліндажі. За його словами, російські окупаційні війська вже розуміють, що вхід Збройних сил України до Криму - це лише питання часу.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Криму окупанти будують на адмінмежі з Херсонщиною фортифікаційні споруди і проводять «мобілізацію» 5.00 5 2
Політика / Україна
21.09.2022 747
Еще материалы раздела «Україна»