<
НОВИНИ ДНЯ: Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температуривсі новини дня
Політика
Україна
21.09.2022 731

ЗСУ можуть звільнити правий берег Херсонської області найближчими тижнями, - генерал США

Українські військові зможуть звільнити правий берег Херсонської області вже найближчими тижнями.

Про це колишній командувач військ США в Європі, експерт вашингтонського Центру аналізу європейської політики, генерал у відставці Бен Ходжес розповів у бліц-інтерв'ю РБК-Україна.

"Це буде зроблено найближчими тижнями, на мою думку. Я не знаю плану українського Генштабу і не маю знати. Український Генштаб зробив майстерну роботу із забезпечення операційної безпеки", - сказав генерал.

Ходжес заявив, що він вражений наполегливим, методичним підходом ЗСУ до виснаження російських військ у Херсонській області.

"Нема потреби вплутуватися у великий бій, якщо росіян там можна ізолювати та знищити, або захопити в полон", - додав Ходжес.

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський створив військові адміністрації у Херсонській області.

Також, жителів звільненої частини Херсонської області закликають евакуюватись на зиму.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ можуть звільнити правий берег Херсонської області найближчими тижнями, - генерал США 5.00 5 1
Політика / Україна
21.09.2022 731
Еще материалы раздела «Україна»