<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
21.09.2022 695

Росія вистрілила собі у ногу, – у МЗС вважають, що мобілізація матиме серйозні наслідки для РФ

Часткова мобілізація у Росії є достатньо сильним пострілом собі у ногу. Вона матиме у довгостроковій перспективі серйозні наслідки для Російської Федерації.

Про це повідомив під час всеукраїнського телемарафону UArazom радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов.

"Це, з певної точки зору, позитивна новина для нас. Це достатньо сильний постріл собі у ногу зі сторони РФ. І ми просто маємо розуміти, що ми живемо насправді в історичний момент того, коли Росія нарешті почала визнавати свої втрати на Сході. Вона почала визнавати свої програші", – заявив Смірнов.

За його словами, якщо читати між рядків, то можна зрозуміти, що цей вчинок був криком про допомогу в тому сенсі, що РФ не вистачає людей.

У МЗС впевнені, що мобілізація запустить надзвичайно сильні й внутрішньополітичні, й внутрішні міжусобні процеси всередині самої Росії. Вони спричинять надзвичайно велику хвилю негативізму безпосередньо у самій РФ, її наслідки можна буде побачити незабаром.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія вистрілила собі у ногу, – у МЗС вважають, що мобілізація матиме серйозні наслідки для РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
21.09.2022 695
Еще материалы раздела «Україна»