НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленськоговсі новини дня
Політика
Росія
22.09.2022 399

Росіяни масово розкупили квитки до інших країн після заяви Путіна, - ЗМІ

Після звернення президента РФ Володимира Путіна, під час якого він оголосив часткову мобілізацію, росіяни масово розкупили квитки до інших країн. Зокрема, до Грузії, Туреччини, Вірменії та Азербайджану.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські видання "Верстка" та "Медуза".

"Через кілька хвилин після виступу Путіна розкупили всі прямі квитки на 21 вересня до Стамбула та Єревану", - йдеться в повідомленні.

Російські ЗМІ пишуть, що ближче до полудня за московським часом з продажу зникли прямі квитки з Москви до Ташкента, Баку, Бішкека та Астани, але "варіанти із пересадками ще є".

Нагадаємо, що внаслідок оголошенням Путіним мобілізації у РФ анонсували акції протестів у різних містах країни.

Додамо, тим часом курс долара на Мосбіржі піднявся вище 62 рублів, а обвал на російському фондовому ринку прискорився.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни масово розкупили квитки до інших країн після заяви Путіна, - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Росія
22.09.2022 399
Еще материалы раздела «Росія»