<
НОВИНИ ДНЯ: Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні людивсі новини дня
Політика
Росія
22.09.2022 617

"Російський бунт матиме місце": експерт про можливий переворот в РФ

Поразки Росії у війні проти України можуть призвести до того, що росіяни почнуть ставити незручні для влади питання.

65d7f3c1a58df8fd1357ed0071ccc0cd_22.09.22

У Росії може спалахнути бунт громадян через невдоволення людей результатами війни проти України, а також вплив дій американських та європейських санкцій.

Про це ексклюзивно ТСН.ua розповів провідний фахівець Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС Станіслав Желіховський.

"Я б тут зазначив, що прикладів в історії багато. Такі поразки Росії, коли вона з такими бравадами йшла на різного роду військові компанії і програвала їх – вони були каталізаторами підняття народу на певний супротив і навіть це призводило до зміни владного режиму. Аналогії і я не виключаю, що ті поразки, які відбуваються на території України і на Харківщині і на південному напрямку, можуть призвести до того, що росіяни зададуться питанням: "А навіщо ми це все зробили, адже ми і війну програли і перебуваємо під різними санкціями". І власне тоді і виникнуть питання. Тому цілком можливо, що російський бунт матиме місце, як і це було раніше", - зазначив експерт.

Нагадаємо, 21 вересня Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Російський бунт матиме місце": експерт про можливий переворот в РФ 5.00 5 2
Політика / Росія
22.09.2022 617
Еще материалы раздела «Росія»