<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
22.09.2022 502

"Поворот у війні відбувся": Фейгін вважає, що "референдумами" Путін намагається попередити наступ ЗСУ

Росіяни оголосили про проведення "референдумів"в "ЛДНР", а також на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей.

cb506e5550fdbcee3e3bef2ed7c6df6f_22.09.22

Російський правозахисник та юрист Марк Фейгін вважає, що таким чином у Кремлі намагаються попередити можливий наступ Збройних сил України.

Таку думку він висловив в коментарі "УНІАН". Пише ТСН. 

Фейгін наголосив, що після успішного контрнаступу ЗСУ в Харківській області "ситуація набула зовсім інший оборот".

"Я вважаю, що поворот у війні дійсно відбувся, остаточний переломний момент, оскільки зупинити наступ ЗСУ вже неможливо. І розуміння цього змушує партію війни в оточенні Путіна форсувати ситуацію, проводити "референдуми", щоб спробувати останнім цим засобом зупинити можливу деокупацію територій", - каже правозахисник.

Він вважає, що окуповані території України оголосять російськими, щоб загрожувати використанням доктрини безпеки і застосуванням всіх засобів: "аж до ядерної зброї і якихось інших неконвенційних видів зброї (хімічної чи іншої), щоб "захистити" ці території".

Фейгін називає це "сигналом Москви" для України і для Заходу, аби він "вплинув на Київ і той пішов на переговори, на перемир'я, на якусь угоду".

"Остання спроба продемонструвати, що Москва готова до більш рішучої відповіді і до більш рішучих дій", - наголосив правозахисник.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Поворот у війні відбувся": Фейгін вважає, що "референдумами" Путін намагається попередити наступ ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
22.09.2022 502
Еще материалы раздела «Україна»