<
НОВИНИ ДНЯ: Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюансвсі новини дня
Політика
Світ
22.09.2022 481

Зірка "Сватів" Анна Кошмал звернулася до колег з Росії: "За вами вже йдуть"

Акторка Анна Кошмал розповіла своїм колегами з Росії, яка доля на них чекає за мовчання про війну в Україні.

582a945ee011076120d57e409f5d715a_22.09.22

Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал шокована, що замість розвитку росіяни обирають лише занепад. Пише ТСН. 

У своєму Instagram знаменитість обурилася, що заради божевільних амбіцій, країна-агресорка вторглася у незалежну країну та вбиває невинних людей. Ще більше акторку шокує те, що росіяни підтримують політику кривавого диктатора Путіна.

"Я досі не можу повірити в це безумство! Замість того, щоб будувати, йти вперед, радіти життю, ростити дітей і робити життя кращим, "сусідня країна" продовжує розв'язувати найкривавішу і найстрашнішу війну 21-го століття і готова всіх повбивати, і своїх, і не своїх, заради божевільних амбіцій, прикритих відвертою брехнею", - обурилася Анну.

Та ще більше Кошмал здивувало те, що її російські колеги обрали мовчазну згоду або підтримку жахливої війни.

Утім, Анна зазначила, що кожен винний буде покараний. Люди, які підтримали війну, будуть відповідати за свої вчинки.

"Мої російські колеги тим часом розказують про "нелегкі часи для спорту" і "все буде добре". Звісно, легше вдавати що все ок! Але! Повірте, поки ви це не зупините, нічого хорошого не буде! Не робіть ілюзій, що війна, яку розв'язала ваша країна, вас не торкнеться! Торкнеться! За вами вже йдуть! Рано чи пізно вам доведеться дуже дорого розплачуватись за підпорядкування, страх чи криваві переконання!" – звернулася до російських колег Анна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка "Сватів" Анна Кошмал звернулася до колег з Росії: "За вами вже йдуть" 5.00 5 1
Політика / Світ
22.09.2022 481
Еще материалы раздела «Світ»