<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Політика
Україна
22.09.2022 442

Залужний зробив заяву щодо мобілізації в РФ

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний опублікував звернення до українців на тлі заяви очільника Кремля Володимира Путіна про часткову мобілізацію у Росії.

39748d3af0de290bcbf130c7e3604ab0_22.09.22

Тримаймо стрій!

На офіційному Telegram-каналі Залужний зазначив, що Збройні Сили України 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію РФ проти нашої держави. Пише ТСН. 

"Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в росії є тому підтвердженням", - додав він.

Залужний також зазначив, що сотні тисяч чоловіків та жінок захищають Україну, власні домівки, своїх дітей і майбутнє держави.

"Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю - чи добровільно, чи за мобілізацією. Тримаймо стрій!  Перемога буде за нами", - написав генерал.

Нагадаємо, Джо Байден також засудив російського диктатора Володимира Путіна за ядерні погрози Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Залужний зробив заяву щодо мобілізації в РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
22.09.2022 442
Еще материалы раздела «Україна»