<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Політика
Світ
22.09.2022 546

Лавров висловився про “спеціальну військову операцію” та зробив цинічну заяву

Так звана “спеціальна військова операція” в Україні буде тривати, поки “завдання не будуть виконані”.

ba3cb59a087d3640cfbf6f7a0695735d_22.09.22

Міністр МЗС РФ Лавров вважає, що так звана “спеціальна військова операція” в Україні буде тривати, поки її “завдання не будуть виконані”. Пише ТСН. 

Про це з посиланням на прибічника фюрера пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

За словами Лаврова, “спеціальна військова операція” в Україні буде продовжуватися, поки її завдання не будуть виконані, скільки б часу це не зайняло.

Водночас він каже, що так звані “ДНР” та “ЛНР”, а також Запорозька та Херсонська області мають право скористатися самовизнанням відповідно до статуту ООН.

“Москва з повагою віднесе до вибору жителів ДНР, ЛНР, Запорізької та Херсонської областей на референдумах. Розлючена реакція США та їх союзників на спеціальну військову операцію підвела межу під цілим етапом взаємодії РФ із Заходом”, - цитують Лаврова прапагандисти.

Нагадаємо, що часткова мобілізація пройде зокрема на тимчасово захоплених територіях України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лавров висловився про “спеціальну військову операцію” та зробив цинічну заяву 5.00 5 2
Політика / Світ
22.09.2022 546
Еще материалы раздела «Світ»