<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Росія
22.09.2022 498

"Військкомат нікого не пошкодує": у Росії чоловікам заборонили виїжджати з регіонів

З Курській області РФ заборонили виїжджати чоловікам, які підлягають мобілізації. Водночас ті, хто перебуває за межами регіону, повинні протягом трьох днів повернутися на місце своєї реєстрації.

_viyskoviy_soldat_mobilizatsiya_srochnik_gettyimages_1127_22.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на SOTA, що оприлюднило заяву військового комісара Курської області Володимира Родіонова.

Воєнком зазначив, що військовозобов'язані повинні очікувати повістку.

"Військкомат нікого не жалітиме", - наголосив Родіонов. Він додав, що "захищати" РФ будуть всі.

Окрім цього, як пишуть російські пропагандисти, чоловікам заборонили виїжджати за межі регіонів також у Самарській області й у Дагестані та Татарстані.

Нагадаємо, 21 вересня президент РФ Володимир Путін звернувся до росіян. Зокрема він заявив про початок мобілізації в країні.

Згодом у деяких містах Росії почалися мітинги. Більш детально про протести ви можете дізнатися у матеріалі РБК-Україна.

До слова, головномандувач ЗСУ Валерій Залужний підкреслив, що Збройні сили України знищать всіх, хто прийде зі зброєю на нашу землю, незважаючи на те, чи добровільно вони тут опинилися, чи за мобілізацією.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Військкомат нікого не пошкодує": у Росії чоловікам заборонили виїжджати з регіонів 5.00 5 2
Політика / Росія
22.09.2022 498
Еще материалы раздела «Росія»