<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Європа
23.09.2022 432

"Російську імперію зла та брехні треба повалити" - прем'єр Польщі

Нинішня Росія, яка обстрілює Україну і вбиває мирних людей, є імперією зла та брехні.

232c2886450620c58c3fc731c61b5a3d_23.09.22

Європа повинна ще раз повалити російську імперію зла.

На цьому наголосив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький у Facebook.

"Рональд Рейган назвав Радянський Союз імперією зла. Сьогодні Росія – імперія зла та брехні. Європа, завдяки консервативній революції, має знайти в собі сили повалити цю імперію ще раз", – написав Моравецький.

Раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, якби Росія перемогла, це була б велика поразка не лише для України, а й для всієї Європи. Для ЄС це означало б поразку європейських цінностей, за які сьогодні бореться Україна.

За його словами, наступний план Путіна - поставити Україну на коліна через брак фінансових ресурсів. Моравецький, звернувся до країн Євросоюзу із закликом виділити Києву обіцяний транш в 9 млрд євро.

Нагадаємо, Польща після погроз Лукашенка укріпить східний кордон американськими танками і гелікоптерами.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Російську імперію зла та брехні треба повалити" - прем'єр Польщі 5.00 5 2
Політика / Європа
23.09.2022 432
Еще материалы раздела «Європа»