<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіоніввсі новини дня
Політика
Україна
23.09.2022 692

Що змінилося на фронтах України: дані нової мапи бойових дій

ЗСУ надалі тримають оборону на півдні та сході України, не даючи просунутися російським війська. Українські підрозділи мають певні успіхи окремих ділянках фронту.

a77f2ebb029567953a40642302778cf2_23.09.22

Наразі важкі бої відбуваються на Донбасі, свідчать дані британської розвідки. Пише ТСН. 

Відповідну мапу війни Міноборони Британії опублікувало 22 вересня у Мережі.

Згідно з повідомленням, окупанти продовжують штурмувати позиції захисників України в районі Пісків. Загарбники також надалі обстрілюють населені пункти, застосовуючи важке озброєння.

Водночас ЗСУ вдалося просунутися біля Лиману Донецької області. Тривають бої вздовж лівого берега річки Оскіл, яку раніше форсували українські війська.

Щодо Запорізької області, то там російські сили обстрілюють всю лінію фронту. Таким чином ворог намагається стримати наступ українських бійців.

ЗСУ мають успіхи на півночі Херсонської області. Захисники України взяли під вогневий контроль логістичні шляхи російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що змінилося на фронтах України: дані нової мапи бойових дій 5.00 5 2
Політика / Україна
23.09.2022 692
Еще материалы раздела «Україна»