<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
23.09.2022 676

У Путіна пропонують відправляти до армії мігрантів із громадянством Росії

В Кремлі пропонують розширити список військовозобов'язаних. Хочуть долучити до нього мігрантів з громадянством Росії.

_kursanti_gettyimages_1240249782_16_650x410_23.09.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на російське видання News.ru.

У Раді за президента Росії щодо розвитку громадянського суспільства запропонували зобов'язати служити в армії вихідців із Казахстану, Киргизстану, Таджикистану та Узбекистану.

У разі відмови, мігранта та членів його родини чекає позбавлення російського громадянства.

"Готуємо пропозиції для нових громадян РФ, які мають російське громадянство менше 10 років, щодо обов'язкового проходження військової служби протягом року для вихідців із країн Центральної Азії: Казахстану, Киргизстану, Таджикистану та Узбекистану", - пише член РПЛ Кирило Кабанов.

На думку Кабанова, відповідна ініціатива буде нібито "адекватною" відповіддю на заборону влад Казахстану, Киргизстану, Таджикистану та Узбекистану на участь їхніх громадян у війні проти України.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що голова Кремля Володимир Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію. За словами міністра оборони Сергія Шойгу, Москва готується призвати до 300 тисяч резервістів.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна пропонують відправляти до армії мігрантів із громадянством Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
23.09.2022 676
Еще материалы раздела «Росія»