<
НОВИНИ ДНЯ: Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
23.09.2022 620

Нинішня поведінка Путіна нагадує Гітлера в останні дні Третього Рейху – генерал Годжес

Нещодавно ухвалені рішення президента Росії Володимира Путіна нагадують поведінку Адольфа Гітлера, який в останні дні Третього Рейху намагався залучити до участі у війні якомога більше військових.

1ea04d19057a1e1f7da8e5c30c67f9be_23.09.22

Путін робить те, що робили нацисти. Пише ТСН. 

Про це екскомандувач військами США в Європі генерал-лейтенант Бен Годжес розповів в інтерв’ю Bild.

"Нинішня поведінка Путіна нагадує мені Гітлера, який в останні дні Третього Рейху муштрував хлопців і старців для Вермахту. Іронія долі: Путін робить те, що робили нацисти", – звернув увагу американський генерал.

Він також висловив свою думку про те, чи зможе "часткова" мобілізація в Росії сприяти зміні ходу війни.

"Без потужної артилерійської підтримки ці війська будуть лише гарматним м’ясом, яке сидітиме цієї зими в холодних мокрих окопах під час того, як українські сили просуватимуться вперед", – сказав Годжес.

Він також не виключив застосування Росією ядерної зброї, проте запевнив, що Путін розуміє, якими будуть наслідки такого вчинку.

"Так, Путін холодний, як лід, але не божевільний: він добре знає, що тоді США повинні будуть повністю втягнутися в цю війну. Пентагон вже надав президенту Джо Байдену список варіантів на такий випадок", – повідомив екскомандувач військами США в Європі.

Він додав – є ще російські генерали, які хотіли б мати майбутнє і після диктатора.

Нагадаємо, журналісти CNN з посиланням на джерела в розвідці повідомили, що Путін особисто віддає накази у війні проти України, а між генералами існують серйозні розбіжності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Нинішня поведінка Путіна нагадує Гітлера в останні дні Третього Рейху – генерал Годжес 5.00 5 2
Політика / Світ
23.09.2022 620
Еще материалы раздела «Світ»