<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
24.09.2022 396

Зеленський звернувся до українців в окупації через російську мобілізацію

Президент України Володимир Зеленський закликав українців, які мешкають на окупованих територіях, уникати російської мобілізації.

123_125_1300x820__3__650x410_24.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення президента.

Він попросив українців уникати повісток та спробувати потрапити на контрольовану Україною територію. У разі потрапляння до російської армії Зеленський закликав допомагати ЗСУ.

"Саботуйте будь-яку ворожу активність, заважайте будь-яким російським операціям, передавайте нам всю важливу інформацію про окупантів: їхні бази, штаби, склади боєприпасів", - закликав президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що президент Росії Володимир Путін хоче втопити Україну у крові російських солдатів. Для цього глава Кремля оголосив часткову мобілізацію до РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський звернувся до українців в окупації через російську мобілізацію 5.00 5 2
Політика / Україна
24.09.2022 396
Еще материалы раздела «Україна»