<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
25.09.2022 2364

"Питання виживання нації": українських студентів можуть мобілізувати до ЗСУ

Українських студентів можуть мобілізувати до ЗСУ.

Зараз студентів, які навчаються за кордоном, перестали відпускати з України. Пише ТСН. 

Про це 24 вересня під час спілкування з російським правозахисником Марком Фейгіним сказав радник ОП Олексій Арестович.

Радник ОП зауважив, що зараз на кону стоїть питання існування української нації.

"Поки студентів не чіпають, вони не йдуть до армії, але цілком може статися таке, що підуть взагалі всі чи дуже багато хто. Якщо в Росії мобілізують мільйон, то про який виїзд ви кажете? Ви взагалі хочете, щоб Україна вціліла, чи хочете вирішити свої особисті проблеми з навчанням у Сорбоні чи Оксфорді?", - заявив Арестович.

Нагадаємо, Україна може провести мобілізацію, якщо це знадобиться. В Україні проживає 40 млн людей, а тому армію можна збільшити на 5,5 млн військовослужбовців.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Питання виживання нації": українських студентів можуть мобілізувати до ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
25.09.2022 2364
Еще материалы раздела «Україна»