НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.09.2022 653

"Фото, як з космосу": з’явилася нова світлина засніженої вершини Карпат

У Карпатах кілька днів мете сніг, а температура опустилася до "мінусових" позначок.

У Карпатах 25 вересня температура повітря опустилася нижче нуля градусів, у горах лежить сніг. Пише ТСН. 

Про це інформують у ДСНС.

Зазначається, що на горі Піп Іван Чорногірський нині хмарно з проясненнями. У горах вітряно, пориви вітру до 9 м/с.

"А у горах вже зимно... Станом на 09:00, 25 вересня  на г. Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями, вітер західний, 9 м/с., температура повітря -1°С", - пишуть рятувальники.

Також громадян попередили про помірну сніголавинну небезпеку (2 рівень) на високогiр'ї Івано-Франківської, східної частини Закарпатської областей. Українців закликають пам'ятати про безпеку, стежити за прогнозами і реєструвати маршрути у разі походів у гори.

На сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста у Facebook, під світлиною засніжених гір користувачі, захоплені красою, пишуть:

  • "Фото, як з космосу. Клас";
  • "Зима повним ходом";
  • "Серйозно захурделило".

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі спростували фейк про повідомлення щодо надзвичайно суворої зими 2022-2023 років в Україні. За їхніми словами, ця інформація не має під собою наукового підґрунтя та науково обґрунтованих методичних розрахунків. Натомість синоптики розповіли, якою буде зима 2022-2023 в Україні.

Раніше повідомлялося, що у Карпатах снігу намело вище коліна.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Фото, як з космосу": з’явилася нова світлина засніженої вершини Карпат 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.09.2022 653
Еще материалы раздела «Суспільство»