НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Світ
27.09.2022 449

"У РФ на війну гребуть усіх": Жданов розповів про скасування строків контрактів російських військових

Контрактників не відпускатимуть з фронту. І є лише два варіанти дороги додому з війни - або мертвим у чорному поліетиленовому мішку, або пораненим до госпіталю. Ще варіант - здатися в полон ЗСУ.

1c707d9088786a12e2a61d160ef8ae99_27.09.22

Військовий експерт Олег Жданов повідомив про скасування строків контрактів військових Росії під час мобілізації, яку оголосив очільник Кремля Путін. Пише ТСН. 

Про це Жданов розповів 25 вересня.

"У Росії термін контракту військовослужбовців тепер не має значення. А час перебування у зоні бойових дій відтепер залежить від рішення командування. Російські солдати, вас зробили вічними військовими, поки вас не вб'ють чи не поранять", - звернувся Жданов до контрактників РФ.

За його словами, є декілька варіантів шляху додому для російського солдата – у полетеленовому мішку чи на ношах до шпиталю.

Він додав, що Росію поставили на військові рейки, і тепер кожен чоловік віком від 18 до 60 років є військовозобов'язаним із мінімальним набором прав.

"Зараз Дума швидко проголосує за те, щоб усунути і плоскостопість, і сколіоз зі списку звільнення від мобілізації. Хто мав гроші, вже стоїть на кордоні. Однак сьогодні-завтра, я думаю, оголосять про закриття кордонів РФ із суміжними державами", - додав Жданов.

Нагадаємо, на російсько-грузинському кордоні утворився корок у 30 км.

Оценка материала:

5.00 / 1
"У РФ на війну гребуть усіх": Жданов розповів про скасування строків контрактів російських військових 5.00 5 1
Політика / Світ
27.09.2022 449
Еще материалы раздела «Світ»