<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Політика
Росія
27.09.2022 2451

Дешево, сердито і жодної копійки з держбюджету: у РФ вигадали нехитрий спосіб, як забезпечити зимовим одягом армію

У РФ вирішили проблему з забезпеченням зимовою формою своїх вояків.

Їх змусили купувати його самостійно. Пише ТСН. 

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

На території РФ тривають заходи часткової мобілізації, оголошеної російським військово-політичним керівництвом. Ростовська область закрита на в’їзд та виїзд. Особам, що перебувають не за місцем прописки, через родичів, наказано протягом трьох діб з’явитись до військоммату.

"Особовому складу, що прибуває до збірних пунктів у Бєлгородській області, оголошують список, що необхідно придбати за власні кошти, зокрема, це теплий одяг", - зазначають у Генштабі ЗСУ.

Також повідомляється, що з 24 вересня цього року, у Севастополі, на базі автомобільного батальйону Чорноморського флоту, розпочато підготовку відмобілізованих.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дешево, сердито і жодної копійки з держбюджету: у РФ вигадали нехитрий спосіб, як забезпечити зимовим одягом армію 5.00 5 2
Політика / Росія
27.09.2022 2451
Еще материалы раздела «Росія»