НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде справжня весна. Птуха назвала день, з якого почнеться тепло  Країни Заходу недооцінюють Путіна: у Фінляндія заявляють про небезпеку  Млинці на сироватці: найбюджетніший рецепт традиційної страви  Вівторок в Україні буде холодним, дощів і мокрого снігу побільшає  Чи мають українці право проживати у Польщі після ануляції PESEL UKR: пояснення  Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Світ
27.09.2022 613

"Мужики, сами о себе позаботьтесь. У девушек и жен просите прокладки и тампоны": як комплектують армію РФ

Інструкторка з медицини надає поради майбутнім солдатам "другої армії" світу.

a0cf36d233558deaf5a4239767304519_27.09.22

Відео з російської казарми, де мобілізованих росіян інструктують щодо самостійного забезпечення себе всім необхідним, виклали у вільний доступ. Пише ТСН. 

На відео інструкторка з медицини надає поради майбутнім солдатам, що саме їм потрібно купити, а що краще попросити у рідних. Йдеться про бинти, джгути, перекис водню і навіть гігієнічні прокладки та тампони.

"У дівчат, дружин просіть прокладки, тампони", - каже жінка.

За її словами, ці засоби гігієни врятують під час діареї.

"Спальники однозначно! Будете спати, де доведеться. Все своє! Нашого нічого немає! Ми своїх мужиків самі укомплктовували", - додає вона.

Інструкторка також зазначила, що в нагоді стануть автомобільні аптечки. Саме там можна знайти джгути.

Нагадаємо, голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що росіяни для мобілізованих з ОРДЛО дійсно знімали зі зберігання застарілі гвинтівки Мосіна.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Мужики, сами о себе позаботьтесь. У девушек и жен просите прокладки и тампоны": як комплектують армію РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
27.09.2022 613
Еще материалы раздела «Світ»