<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
27.09.2022 407

Невдачі на фронті та мобілізація знижують патріотизм росіян, - британська розвідка

Путін має намір оголосити про приєднання захоплених територій України. Проте військові невдачі та оголошена мобілізація знижують патріотичну підтримку війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter .

Як зазначається у зведенні, Путін має виступити перед обома палатами російського парламенту у п'ятницю, 30 вересня.

"Існує реальна можливість того, що Путін використовує своє звернення, щоб офіційно оголосити про приєднання окупованих регіонів України до Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

У Міноборони Британії нагадують, що так звані "референдуми", які зараз проводяться на цих територіях, мають завершитися 27 вересня. При цьому російські лідери сподіваються, що будь-яке оголошення про приєднання буде сприйнято як виправдання "спеціальної військової операції" та зміцнить патріотичну підтримку конфлікту.

"Це прагнення, ймовірно, буде підірвано зростаючою внутрішньою поінформованістю про нещодавні невдачі Росії на полі бою і значним занепокоєнням з приводу часткової мобілізації, оголошеної минулого тижня", - йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Невдачі на фронті та мобілізація знижують патріотизм росіян, - британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
27.09.2022 407
Еще материалы раздела «Україна»