<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
28.09.2022 550

"Провели операцію зі згортання": ЗСУ ліквідували полковника та трьох лейтенантів РФ

В Україні ліквідували російського полковника, лейтенанта та двох старших лейтенантів.

a95b70c6c742257acdf10cd15a378508_28.09.22

Українські захисники ліквідували російського полковника Андрія Бризгаліна, лейтенанта Євгенія Нагуськіна та старших лейтенантів Івана Колишенко й Олега Ташматова. Пише ТСН. 

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан у Телеграмі.

За його словами, усі четверо "успішно провели операцію зі згортання та організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку". А полковника Бризгаліна "прикопали як завжди, по тихому".

Нагадаємо, упродовж доби 26 вересня підрозділи ЗСУ на південному фронті завдали відчутних втрат ворогові, зокрема, потопили ворожу баржу та ліквідували чотири склади з боєприпасами в Херсонській області.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Провели операцію зі згортання": ЗСУ ліквідували полковника та трьох лейтенантів РФ 5.00 5 3
Політика / Україна
28.09.2022 550
Еще материалы раздела «Україна»