<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
28.09.2022 1244

Не варто недооцінювати силу свободи. Росіяни можуть скинути Путіна, - глава МЗС Литви

Росіяни можуть позбутися режиму російського диктатора Володимира Путіна, якщо зважаться на це.

flickr_com_mfa_lithuania__1__650x410_28.09.22

Як повідомляє РБК-Україна, про це заявив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс у Twitter.

"Литовці скинули радянський режим, українці позбулися Януковича, іранські жінки повстали проти жорстокості режиму в Ірані, і росіяни можуть скинути Путіна. Не варто недооцінювати силу свободи", - написав він.

Нагадаємо, що раніше Ландсбергіс заявляв, що Литва не прийматиме росіян, які тікають з країни для того, щоб уникнути мобілізації. Вони повинні прийняти свою відповідальність за війну проти України.

Прем'єр-міністр країни також зазначила, що Литва та інші країни не повинні рятувати людей від мобілізації. Світовій спільноті не слід приймати з гуманітарних міркувань тих росіян, які нещодавно підтримували агресію проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не варто недооцінювати силу свободи. Росіяни можуть скинути Путіна, - глава МЗС Литви 5.00 5 2
Політика / Світ
28.09.2022 1244
Еще материалы раздела «Світ»