<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.09.2022 795

Анна Кошмал про акторів зі «Сватів»: так трапляється, що ти помиляєшся в людях»

Українська акторка Анна Кошмал, яка стала відомою завдяки "Сватам", прокоментувала поведінку своїх колег за серіалом.

9faefc63be6f9fd47340fdb19d791a9a_28.09.22

Відома акторка Анна Кошмал свого часу стала популярною завдяки серіалу "Свати", де також грали російські актори. Пише ТСН. 

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, росіяни вирішили стати на бік агресора. Навіть попри те, що у Анни були чудові взаємини з колегами із Росії, вони її не підтримали. Ба більше, російські актори засудили Кошмал, яка розповідає правду про війну в Україні.

Як зазначила знаменитість у програмі ЖВЛ, вона свого часу помилилася в людях.

"Ні, не зв'язувались. У нас були дуже теплі стосунки. Але, яке це зараз має значення. Я стою за своїх. Так трапляється у житті, що ти помиляєшся в людях", - прокоментувала Анна.

Зазначимо, російські актори, які грали в серіалі "Свати", підтримали криваву політику кремлівського диктатора Путіна. Зокрема Добронравов, який грав роль Івана Будька, їздив до госпіталю до російських окупантів.

Своєю чергою, Тетяна Кравченко, яка є уродженкою Донецька і грала Валюху, бабусю героїні Анни Кошмал у серіалі "Свати", назвала артистку "підлою" і "невдячною". А все тому, що акторка має антивоєнну позицію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Анна Кошмал про акторів зі «Сватів»: так трапляється, що ти помиляєшся в людях» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.09.2022 795
Еще материалы раздела «Суспільство»