<
НОВИНИ ДНЯ: Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Політика
Світ
28.09.2022 3963

"Залізний генерал": Залужний потрапив на обкладинку щотижневого журналу Time

Главнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний потрапив на окладинку престижного щотижневого американського журналу Time.

7ff8361b0f31ffa3f9b863ced4aec6ec_28.09.22

Валерій Залужний потрапив на обкладинку щотижневого журналу Time. Номер вийшов друком 26 вересня. Пише ТСН. 

Про це видання написало на своїй сторінці в соцмережі.

Як стало відомо, Валерій Залужний у військовій формі зображений на тлі державного прапора України. Тема номеру: "Генерал Валерій Залужний та український спосіб ведення війни".

У самій же статті йдеться про те, що головнокомандувач - один із відповідальних, за витримку та прогрес нечисленної національної армії. Крім Залужного, йдеться про ключових офіцерів, задіяних на різних напрямках: зокрема, про командувача сухопутних військ України, генерала Олександра Сирського та глави військової розвідки Кирила Буданова.

Проте “обличчям війни” видання називає Валерія Залужного та президента  Володимира Зеленського.

"Його особа всюдисуща в українських соцмережах. На одному широко поширеному фото "залізний генерал" стоїть навколішки перед матір'ю одного зі своїх солдатів, яка плаче, схиливши голову від горя перед труною. В іншому він усміхається, спостерігаючи за весіллям одного зі своїх військовослужбовців під час затишшя в боях. Фан-канали в Telegram мають сотні тисяч підписників, багато хто змінює свої профілі на фотографію генерала з руками, складеними у формі серця", – зазначається у статті.

Нагадаємо, що Молдова може позбавити громадянства осіб, які підуть воювати за Росію проти України.

Оценка материала:

5.00 / 6
"Залізний генерал": Залужний потрапив на обкладинку щотижневого журналу Time 5.00 5 6
Політика / Світ
28.09.2022 3963
Еще материалы раздела «Світ»