НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
29.09.2022 1944

Очільник ЦРУ назвав проблеми в путінській армії

Директор ЦРУ Вільям Бернс зауважує, що російські війська у війні в Україні мають чимало проблем.

496da83b09c74f9d52d14bd164a4798c_29.09.22

За його словами, серед проблем армії країни-агресорки Росії не лише особовий склад. "Людські ресурси - лише одна з них", наголошує Бернс.

Про це повідомляє американська телерадіомережа CBS. Пише ТСН. 

"Навіть якщо він зможе мобілізувати 300 тис. солдатів, це не означає, що зможе кинути людей як гарматне м'ясо на фронт. Багато з яких не будуть добре навчені, багато з яких не матимуть спорядження, необхідної їм матеріально-технічної підтримки", - наголосив директор ЦРУ.

За його словами, "наразі дуже важко сказати", чи президент-диктатор Володимир Путін блефує про ядерну зброю. Втім, американська розвідувальна спільнота не бачить "яких-небудь практичних доказів" того, що глава Кремля думає про використання ядерної зброї.

"Що нам потрібно зробити, то це поставитися до цього дуже серйозно, стежити за ознаками реальних приготувань", - сказав Бернс і додав, що політики також мають "прямо повідомляти про серйозні наслідки, які спричинить будь-яке застосування ядерної зброї".

Нагадаємо, у Головному управлінні розвідки Міноборони України розповіли, що під путінську мобілізацію потрапляє ще й інтелігенція із центральних регіонів Росії.

Оценка материала:

5.00 / 4
Очільник ЦРУ назвав проблеми в путінській армії 5.00 5 4
Політика / Світ
29.09.2022 1944
Еще материалы раздела «Світ»