НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
29.09.2022 4317

Путіністка Анна Семенович потрапила до "чорного списку" Мінкульту

Російську співачку Анну Семенович визнали такою, що створює загрозу нацбезпеці.

a73bed17d3f0e1a75983ed96255b2713_29.09.22

Палка прихильниця політики Путіна, виконавиця Анна Семенович потрапила до "чорного списку" Мінкульту. Пише ТСН. 

Загалом, путіністку визнали такою, що створює загрозу національній безпеці за поданням СБУ. Відтепер Семенович заборонено в'їжджати на територію України.

На сайті Мінкульту зазначено, що обмеження проти російської виконавиці почали діяти від 26 вересня. Нині у "чорному списку" перебуває 210 осіб, які загрожують національній безпеці України. Утім, по факту таких осіб 209, адже репера Morgenshtern занесли до списку двічі: під справжнім прізвищем та псевдонімом.

Зазначимо, Анна Семенович активно підтримує загарбницьку політику кремлівського диктатора Путіна. Знаменитість критикувала українських артистів за їхню антивоєнну позицію.

Путіністка їздила навідувати російських окупантів, які вбивали невинних людей та мародерили. Також знаменитість виходить на мітинги проти санкцій, які запровадили проти Росії, та виступає на цинічних концертах з лозунгом "За мир".

Оценка материала:

5.00 / 4
Путіністка Анна Семенович потрапила до "чорного списку" Мінкульту 5.00 5 4
Політика / Україна
29.09.2022 4317
Еще материалы раздела «Україна»