<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стілвсі новини дня
Бізнес
Економіка
28.09.2022 381

Наступного року підвищення мінімальної зарплати не буде

Після підвищення мінімальної зарплати першого жовтня в Україні до 6,7 тис грн наступного року цей показник залишиться на такому ж рівні.

Про це повідомив в інтерв'ю Укрінформу голова Комітету ВР з питань бюджету Юрій Арістов.

«Ми дуже хотіли б підвищувати соціальні стандарти, розуміючи, що в країні висока інфляція. Але при цьому в нас йде війна, а у воєнний час дуже чіткі пріоритети, і більшість населення до цього ставиться з розумінням», — пояснив нардеп.

Загалом, за словами Арістова, на соціальний захист у бюджеті наступного року планується виділити 403 млрд грн. Зокрема, майже на 233 млрд грн профінансують Пенсійний фонд. На житлово-комунальні субсидії передбачено близько 38 млрд грн в рамках бюджетної програми Міністерства соцполітики. Крім того, заплановано субвенції у сфері освіти, охорони здоров’я та соціального захисту для місцевих бюджетів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступного року підвищення мінімальної зарплати не буде 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
28.09.2022 381
Еще материалы раздела «Економіка»