<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеціївсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2022 963

"Якщо підуть ще раз - втрати у них будуть страшні": Арестович - про потенційний наступ росіян на Київ

Радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Україна підготувалась до потенційного наступу на Київ.

8f7f60f18c9150b4a538c5a2b57746af_29.09.22

Раніше українську столицю не могли окупувати професійні російські військові, а тому це не зможуть зробити і мобілізовані. Пише ТСН. 

Про це 28 вересня сказав Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним.

"Беремо Київський напрямок. Тоді ці "герої" приїхали сюди з елітних частин - десантники, кращі мотострілецькі підрозділи. І вже через місяць ми їх вибили. Навіть якби на Київ йшла 100 тисячна армія, їм було би ще гірше, бо однією з їхніх проблем під Києвом було те, що їх було занадто багато. Місцевість не дозволяє використовувати таку кількість людей. Тоді ми були не готові до оборони. Зараз все по-іншому. До того ж російська армія вже не настільки професійна. А зараз якщо вони підуть знову, ми їх виб'ємо, втрати у них будуть страшні. Вони нічого не доб'ються. Вони не вміють воювати, а військова справа - це дуже складна річ", - сказав Арестович.

Нагадаємо, Путін хоче перекинути війська до Білорусі для удару по Волині та Києву.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Якщо підуть ще раз - втрати у них будуть страшні": Арестович - про потенційний наступ росіян на Київ 5.00 5 1
Політика / Україна
29.09.2022 963
Еще материалы раздела «Україна»