<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2022 385

"Хотите жить – бегите": Зеленський закликав мобілізованих росіян боротися за своє, а не "лізти" до України

Президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до мобілізованих росіян з закликом тікати та здаватися в полон ЗСУ.

3c757c02b8bcb531748a9dda02e03a31_29.09.22

Глава держави також порадив громадянам Росії боротися на власних вулицях за власну свободу, якщо вони хочуть жити. Пише ТСН. 

Про це він сказав у відеозверненні 28 вересня.

"Що стосується ситуації на фронті, для нас все зрозуміло. Тому повторюю ще раз. Для тех, кто понимает только по-русски. Хотите жить – бегите. Хотите жить – сдавайтесь в плен. Хотите жить – боритесь на своих улицах за свою свободу", – закликав Зеленський.

"У вас и так всё забрали. Или у кого-то из вас есть нефтяные вышки? Есть дворцы? Есть виноградники? Может, есть яхты? Или какой-то банк? За что вы вообще боретесь? У вас есть только кредиты, что-то вечером пожрать и теперь – мобилизация. Боритесь за своё! Не лезьте на нашу землю, в нашу душу и в нашу культуру. Слава Україні!", – наголосив президент України.

Нагадаємо, у прокуратурі АР Крим порадили, що робити кримчанам у разі їхньої мобілізації до російської армії.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Хотите жить – бегите": Зеленський закликав мобілізованих росіян боротися за своє, а не "лізти" до України 5.00 5 2
Політика / Україна
29.09.2022 385
Еще материалы раздела «Україна»