<
НОВИНИ ДНЯ: США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмовивсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2022 446

"Отримають відповідь, на яку не розраховували": Данілов прокоментував загрозу вторгнення з боку Білорусі

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко навряд чи ухвалить рішення про вторгнення своїх військ до України.

19269c6efb6f51eaaa9c5c6abfdf35de_29.09.22

Якщо ж це таки станеться, то Білорусь отримає таку відповідь, на яку не розраховувала. Пише ТСН. 

Про це секретар РНБО Олексій Данілов розповів в інтерв’ю "Настоящему времени".

"Ми розуміємо, що Путін щодня тисне на Лукашенка, щоб той розпочав збройну агресію з боку Білорусі. Нам усе відомо. Навіть нещодавня зустріч у Сочі була на цю тему", – зауважив Данілов.

"Не думаю, що Лукашенко ухвалить таке рішення. Але якщо з боку Білорусі йтимуть війська, як це було 24 лютого, вони отримають таку відповідь, на яку не розраховували", – наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, моніторингова група "Білоруський Гаюн" повідомила, що Білорусь, ймовірно, готується до масштабного приймання військових ешелонів з Росії.

Окрім того, за даними журналіста, політичного експерта, добровольця ЗСУ Кирила Сазонова, Росія планує перекинути свої війська до Білорусі для удару по Волині та Києву.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Отримають відповідь, на яку не розраховували": Данілов прокоментував загрозу вторгнення з боку Білорусі 5.00 5 1
Політика / Україна
29.09.2022 446
Еще материалы раздела «Україна»