<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Росія
30.09.2022 385

У Росії чоловікам заборонили виїжджати з місця проживання без дозволу військкоматів

У Росії заявили, що тим, хто підпадає під мобілізацію, заборонено виїжджати з місця проживання. Мовляв, відповідна норма прописана у законі.

9217e2881c91d8d4f6b31b1a6023627f_30.09.22

Водночас ще кілька днів тому у РФ заявляли, що жодних обмежень на пересування для росіян немає. Пише ТСН. 

Про "нові" правила для росіян повідомив спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін.

"Звертаю вашу увагу, згідно з 31-ФЗ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію в Російській Федерації" громадянам, які перебувають на військовому обліку, з моменту оголошення мобілізації забороняється виїзд з місця проживання без дозволу військових комісаріатів (стаття 21)", - написав Володін.

За його словами, "така норма закону є, і нею мають керуватися всі військовозобов'язані".

Зазначимо, за перші сім днів від початку оголошення в Росії "часткової" мобілізації з РФ виїхало більше людей, ніж було задіяно до повномасштабного вторгнення в Україну у лютому цього року.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії чоловікам заборонили виїжджати з місця проживання без дозволу військкоматів 5.00 5 1
Політика / Росія
30.09.2022 385
Еще материалы раздела «Росія»