<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Україна
30.09.2022 539

Арестович розповів, яка зброя потрібна Україні, щоб ліквідувати 100 тисяч мобілізованих росіян

Україні, щоб ліквідувати 100 тисяч російських мобілізованих, потрібно більше артилерії.

Якщо західні партнери України дадуть орієнтовно 200 одиниць гаубиць, то це може суттєво вирішити проблеми із мобілізованими на полі битви. Пише ТСН. 

Про це 29 вересня у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним сказав радник Офісу президента Олексій Арестович.

"Потрібно більше артилерії. Щоб ліквідувати 100 тисяч окупантів нам потрібно ще 200 гаубиць. Це дозволить зробити маневри силовими методами. Було б добре отримати танки та бронетранспортери, але головне - це артилерія. Бо снарядів зараз дають багато, бракує установок. Можливо, вдасться вмовити", - сказав Арестович.

Нагадаємо, мобілізовані російські війська можуть спробувати наступати з боку Білорусі на Київ та Чернігів. Адже російський диктатор Володимир Путін страшенно хоче повторити наступ на українську столицю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Арестович розповів, яка зброя потрібна Україні, щоб ліквідувати 100 тисяч мобілізованих росіян 5.00 5 1
Політика / Україна
30.09.2022 539
Еще материалы раздела «Україна»