<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
30.09.2022 432

Росія проходить точку неповернення у війні проти України — The Guardian

Російський диктатор Володимир Путін проходить точку неповернення, що призведе до затягування війни.

Як зазначає, The Guardian, фарс із «підписання договорів» ознаменує серйозну ескалацію війни проти України на тлі погроз диктатора захищати захоплені території всіма доступними засобами. The Guardian нагадує, що Путін заявив про готовність застосувати ядерну зброю, щоб запобігти зусиллям України щодо звільнення своєї суверенної території.

Зазначається, що російський диктатор проходить точку неповернення, яка призведе до затягування війни і позбавить Росію навіть найвіддаленішого шансу на переговори, оскільки країна-агресор буде змушена вести нескінченну боротьбу за українську територію, частину якої вона навіть не контролює на даний момент.

Видання наголошує, що конкретно не конкретизуються території, які планує анексувати РФ. Напередодні пропагандисти повідомили, що буде підписано чотири договори, що відповідають чотирьом регіонам, які Росія планувала анексувати. Кремль може розкрити деталі того, на приєднання яких територій він претендує, лише під час церемонії підписання.

Йдеться також про те, що рішення Путіна — це спроба зупинити український контрнаступ, який змусив Росію відступити з більшої частини Харківської області і тепер загрожує звільненню територій Донбасу. Путін сподівається, що загроза тотальної війни застосування ядерної зброї зменшить підтримку наступу ЗСУ Заходом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія проходить точку неповернення у війні проти України — The Guardian 5.00 5 2
Політика / Україна
30.09.2022 432
Еще материалы раздела «Україна»