НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
01.10.2022 484

Уже не "поза політикою": у РФ не перешкоджатимуть мобілізації спортсменів на війну з Україною

Від початку оголошення часткової мобілізації в Росії повістки до військомату почали отримувати всі чоловіки призовного віку, зокрема й спортсмени. Для них влада країни-агресорки не збирається робити виняток.

ef595b8a29ad32220145a6f64f6a1ca0_01.10.22

Про те, що в РФ не перешкоджатимуть мобілізації спортсменів на війну з Україною, заявив міністр спорту країни-окупантки Олег Матицин. Пише ТСН. 

"Спортсмени максимально мобілізовані. Не можна виділяти спорт як рафіновану спільноту, яка може скористатися привілеями. Наші спортсмени - патріоти, які підтримали президента.

Спорт - єдина сім'я, і всі завдання, які вирішує держава, спорт вирішуватиме разом. Не може йтися про якусь винятковість. Певні заходи захисту будуть. Можливо, буде дана якась відстрочка. Система продовжуватиме активно розвиватися, незважаючи на ситуацію", - наводить слова російського міністра пропагандистське видання "Матч ТВ".

Раніше повідомлялося, що повістку на війну з Україною отримав ексфутболіст збірної Росії Дініяр Білялетдінов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Уже не "поза політикою": у РФ не перешкоджатимуть мобілізації спортсменів на війну з Україною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
01.10.2022 484
Еще материалы раздела «Спорт»