<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Росія
01.10.2022 1117

Путін підписав указ про осінній призов: скільки людей заберуть до армії

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призов росіян на військову службу у листопаді-грудні 2022 року.

kremlin_ru_203_650x410_01.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відповідний указ.

Згідно з указом, з 1 листопада по 31 грудня на військову службу буде призвано 120 тисяч осіб віком від 18 до 27 років, які не перебувають у запасі та підлягають призову.

У документі також зазначено, що з 1 жовтня солдатів, матросів, сержантів і старшин, термін служби яких минув, буде звільнено з військової служби за призовом.

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський скасував призови на термінову службу до армії в Україні через війну з Росією. Комплектування вакантних посад у військових формуваннях здійснюється за рахунок надходження військовозобов'язаних та резервістів.

Також нагадаємо, що після оголошення Путіним мобілізації, російські чоловіки почали масово виїжджати до сусідніх країн.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін підписав указ про осінній призов: скільки людей заберуть до армії 5.00 5 2
Політика / Росія
01.10.2022 1117
Еще материалы раздела «Росія»