<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Політика
Україна
01.10.2022 1625

Україна скоро повернеться до Криму: Буданов назвав коли

Українські війська можуть зайти в окупований Росією Крим уже наприкінці весни 2023 року.

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов висловив впевненість, що Україні вдасться деокувати Крим наприкінці весни 2023 року. Пише ТСН. 

Такий прогноз голова української розвідки озвучив в ефірі спільного телемарфону у п'ятницю, 30 вересня.

"Американський генерал сказав, що ЗСУ влітку 2023-ого увійдуть до Криму. Це його особиста думка. Він спирається на відомі йому факти. Я спираюсь на ті факти, що відомі мені. Я вважаю, що це все буде не влітку, а до кінця весни. Можливо, трошки раніше. Тут в днях можна помилятися. Головне - алгоритм", - вважає Буданов.

Нагадаємо, раніше колишній командувач військ США в Європі, ветеран воєн в Афганістані та Іраку, генерал-лейтенант у відставці Бен Годжес висловив думку, що Крим буде під українським контролем вже наступного 2023 року. За його словами, російська війська "посипляться".

Оценка материала:

5.00 / 4
Україна скоро повернеться до Криму: Буданов назвав коли 5.00 5 4
Політика / Україна
01.10.2022 1625
Еще материалы раздела «Україна»