НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Політика
Україна
02.10.2022 932

ЗСУ зайшли до Лимана та встановили український прапор

Українські військові встановили державний прапор на в'їздному знаку у Лимані Донецької області.

531bad3526a4accb6a2e71f4e25c6dcf_02.10.22

У Мережі публікують відео з українськими військовими, які встановлюють прапор на стелі у Лимані, що на Донеччині. Перед цим у ЗСУ підтвердили звільнення п'яти населених пунтків навколо Лимана. Пише ТСН. 

Відповідне відео поширюють у телеграм-каналах, наразі офіційної інформації від Генерального штабу немає.

"1 жовтня, розгортаємо наш державний прапор України. Встновлюємо на нашу землю", - сказали десантники, які встановлювали український прапор.

Як написав на своїй сторінці політик та волонтер Юрій Мисягін, українська армія впевнено просувається вглиб міста. Він опублікував кадри, як бійці бригади Національної гвардії йдуть у глиб міста. На відео також видно знищену рашистську техніку.

Нагадаємо, 1 жовтня у Східному угрупованні військ підтвердили звільнення п’яти населених пунктів поблизу Лимана на Донбасі. Це - Ямпіль, Новоселівка, Шандриголове, Дробишеве, Ставки.

Додамр, що затиснуті в Лимані російські військові просили російське командування дозволити вийти з міста, але отримали відмову. Угруповання з близько п'яти тисяч солдатів армії Росії мають три варіанти розвитку подій: спробувати вирватися, усім загинути або здатися ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ зайшли до Лимана та встановили український прапор 5.00 5 1
Політика / Україна
02.10.2022 932
Еще материалы раздела «Україна»