НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
01.10.2022 1684

Вивели війська на більш вигідні позиції: у Міноборони РФ вперше прокоментували поразку у Лимані

У Міністерстві оборони країни-агресорки Росії офіційно визнали оточення ЗСУ та втрату міста Лиман Донецької області.

5d3956aea272ab6642a70bebf0a628c1_02.10.22

У Росії вперше прокоментували втрату Лимана, що є важлим стратегічним місто для звільнення інших населених пунктів луганської та Донецької областей. Там заявили, що російське командування було змушене відвести свої війська на "більш вигідні позиції". Пише ТСН. 

Про це йдеться у зведеннні російського оборонного відомства.

"У зв'язку зі створенням загрози оточення союзні війська були відведені з населеного пункту Червоний Лиман на вигідніші рубежі", - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, у ЗСУ підтвердили інформацію про те, що українські захисники вже в Лимані Донецької області. Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону розповів, що за місто йдуть бої.

Нагадаємо, у суботу, 1 жовтня, українська армія зайшла до Лимана Донецької області, за місто йдуть бої з окупантами. Тим часом російські окупанти, які ще можуть втекти, драпають із українського міста. Усі подробиці, що зараз відбувається на Лиманському напрямку, читайте ТУТ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вивели війська на більш вигідні позиції: у Міноборони РФ вперше прокоментували поразку у Лимані 5.00 5 2
Політика / Україна
01.10.2022 1684
Еще материалы раздела «Україна»