<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
02.10.2022 488

Вперше за сім років: Україна здобула медаль юніорського Гран-прі з фігурного катання

Українські фігуристи Віолетта Сєрова та Іван Хобта стали срібними призерами на етапі світового Гран-прі серед юніорів.

3f4ce132c269a53482be3231fd07c29b_02.10.22

Українська пара фігуристів Віолетта Сєрова та Іван Хобта завоювали "срібло" на етапі юніорської серії Гран-прі в польському Гданську.

Спершу в короткій програмі українці стали третіми, заробивши за свій виступ 55,23 бала. А потім наші співвітчизники піднялися на п'єдестал і в довільній програмі. Їхній виступ судді оцінили у 88,25 бала. Пише ТСН. 

Таким чином, наші юніори з підсумковим результатом 143,48 бала посіли другу сходинку. Українська пара поступилася першим місцем лише австралійцям Гектору Гіотопулусу Муру та Анастасії Голубєвій.

Це дебютна нагорода Сєрової та Хобти на рівні юніорського Гран-прі. Їхнім попереднім найкращим результатом було п'яте місце на етапі в словацькому Кошице минулого року.

Крім того, це це перша медаль України на етапах юніорського Гран-прі з фігурного катання за сім років. Востаннє 2015 року Рената Оганесян і Марк Бардей здобули "золото" та "бронзу" в латвійській Ризі та австрійському Лінці відповідно.

Наступний етап юніорської світової серії також відбудеться у Гданську. Змагання стартують 5 жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вперше за сім років: Україна здобула медаль юніорського Гран-прі з фігурного катання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
02.10.2022 488
Еще материалы раздела «Спорт»