НОВИНИ ДНЯ: В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Україна
01.10.2022 630

Міноборони про ситуацію в Лимані: окупанти передислокувалися в пакети або полон

Більша частина російських окупантів, що знаходилися у Лимані Донецької області, або здалися у полон українських військових, або "передислокувалися" у мішки для трупів.

_mikolayiv_poloneni_2_03_t_me_zsuwar_9_650x410_01.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерстві оборони України у Twitter.

"Дякуємо "Міністерству оборони" Росії за успішну співпрацю в організації навчань "Ізюм 2.0". Майже всі російські війська, дислоковані в Лимані, були успішно передислоковані або в мішки для трупів, або в український полон. У нас до вас одне запитання: чи хочете ви повторення?" - сказано у повідомленні.

Ситуація в Лимані

Українські захисники увійшли до Лимана, наразі там точаться бої. Раніше було опубліковане відео, де ЗСУ підняли український прапор на в'їзді в місто.

У ЗСУ пояснили, що звільнення Лимана відкриває шлях до деокупації Донбасу.

Усе, що відомо про ситуацію у Лимані на даний момент, - читайте у матеріалі РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Міноборони про ситуацію в Лимані: окупанти передислокувалися в пакети або полон 5.00 5 2
Політика / Україна
01.10.2022 630
Еще материалы раздела «Україна»