<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
02.10.2022 556

ЗСУ одним ударом знищили понад пів сотні окупантів у Золотому на Луганщині – Генштаб

Українські військові влучно завдали удару по об'єкту у Золотому Луганської області, внаслідок чого російська армія зменшилася на 60 окупантів.

cb8bd1082e19034725e32baf2521d925_02.10.22

Збройні сили України продовжують завдавати ударів по російських військових об'єктах. Повідомляється, внаслідок ювелірного удару ЗСУ по Золотому Луганської області путінська армія скоротилася на 60 окупантів та чотири одиниці техніки. Пише ТСН. 

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу за 1 жовтня.

"Російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат у живій силі, озброєнні та військовій техніці. Лише у результаті вогневого ураження ворожого об’єкта в районі Золотого Луганської області, противник втратив близько шістдесяти осіб загиблими та пораненими, а також чотири одиниці військової техніки", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у суботу, 1 жовтня, українські військові зайшли до Лимана Донецької області, за місто йдуть бої з окупантами. Тим часом російські окупанти, які ще можуть втекти, втікають із українського міста. Усі подробиці, що зараз відбувається на Лиманському напрямку, читайте ТУТ.

Тим часом у Міністерстві оборони країни-агресорки Росії офіційно визнали оточення ЗСУ та втрату міста Лиман Донецької області.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ одним ударом знищили понад пів сотні окупантів у Золотому на Луганщині – Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
02.10.2022 556
Еще материалы раздела «Україна»