<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Політика
Україна
02.10.2022 587

"Вас будуть вибивати по одному": Зеленський звернувся до влади РФ у контексті її поразки в Лимані

Поки росіяни не вирішать проблему "з тим одним", їх робитимуть цапами-відбувайлами у поразках на війні, сказав президент.

273c1c67a20284595555fc0a63ae68e6_02.10.22

Президент України Володимир Зеленський звернувся до російської влади з попередженням, що кожного в РФ можуть зробити винним у провалах на фронті, якщо вони не вирішать проблему з президентом Володимиром Путіним. Пише ТСН. 

Про це глава держави сказав у відеозверненні 1 жовтня, коментуючи захід ЗСУ до Лимана та втечу звідти окупантів.

"Вони там почали вже кусати один одного, шукають винних. Звинувачують у провалах якихось там генералів. Це перший дзвіночок, який варто почути на всіх рівнях російської влади", – зауважив президент.

"Поки ви всі не вирішите проблему з тим одним, хто все це розпочав, хто почав цю безглузду для Росії війну проти України, вас будуть вибивати по одному, роблячи цапами-відбувайлами, щоб не визнавати, що ця війна є історичною помилкою для Росії", – звернувся до представників влади РФ Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вас будуть вибивати по одному": Зеленський звернувся до влади РФ у контексті її поразки в Лимані 5.00 5 2
Політика / Україна
02.10.2022 587
Еще материалы раздела «Україна»