НОВИНИ ДНЯ: В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2022 779

Вєрка Сердючка 25 років тому і зараз: як змінився імідж артистки

1993 року зірка заявила про себе як про стендап-коміка.

409a0ba9860af8b38c7b8e07c5c68925_02.10.22

Сьогодні, 2 жовтня, день народження святкує талановитий український актор та гуморист Андрій Данилко. Пише ТСН. 

 

Справжню популярність артисту приніс образ провідниці Вєрки Сердючки, із якою він розпочав свій творчий шлях 27 років тому.

За цей час зірка завоювала армію фанатів, випустила купу хітів і виборола 2-ге місце на "Євробаченні". Редакція сайту ТСН.ua пропонує пригадати, як змінився образ знаменитості.

1993 року Вєрка Сердючка заявила про себе як про стендап-коміка. Майбутня зірка з’явилася перед глядачем в образі провідниці з величезним бюстом.

Сердючка носила блакитну сорочку, піджак у паєтки, коротку спідницю та беретик. Образ неабияк полюбився прихильникам, як і її життєві жарти.

Втім, пік популярності Вєрки припав на час, коли артистка почала зніматися в проєкті "СВ-Шоу". Зірка знімалася в шоу від 1997 року до 2002-го.

1998 року Сердючка випустила свій перший альбом "Я рождена для любви". Одна із головних родзинок образу виконавиці – головні убори. Так, співачка виступала і з величезними квітами, і з коронами, і з українськими вінками. Артистка обирала екстравагантні луки з мініспідницями, розшиті блискітками. Сердючка виступає разом зі своєю сценічною "мамою" Інною.

Втім, головною прикрасою артистки став аксесуар у вигляді величезної зірки. З кожним роком вбрання виконавиці ставало більш епатажним і дорогим. Проте артистка все ж залишилася "народною" та "простою".

2007 року Вєрка Сердючка представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" із піснею Dancing Lasha Tumbai, де посіла друге місце. Тоді артистка постала перед публікою у сріблястій блискучій сукні, білих колготках та із зіркою на голові.

Вєрка неодноразово ставала героїнею мюзиклів. Так, артистка знялася у "Вечорах на хуторі біля Диканьки", де приміряла образі сільської самогонниці, "Попелюшці", "Сніговій королеві", де зіграла шаманку Ксенію, та "За двома зайцями".

Артистка випустила понад 25 хітів та зняла більш ніж 20 кліпів. Тривалий час знаменитість не тішила фанів новими піснями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вєрка Сердючка 25 років тому і зараз: як змінився імідж артистки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2022 779
Еще материалы раздела «Суспільство»