<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Росія
03.10.2022 509

Усунення Путіна елітою може бути одним з варіантів вирішення кризи в Росії – експерт

Російська еліта хоче берегти чинну модель влади в Росії.

3a2a41a63dba5c24edbe20c28d5c2c13_03.10.22

Російська еліта хоче усунути президента Росії Володимира Путіна, щоб зберегти чинну модель влади. Пише ТСН. 

Про це в ефірі "Еспресо" заявив політичний експерт Валерій Клочок.

"У мене складається чітке враження, що реалізовується сценарій усунення від влади Путіна на даному етапі. Це не так просто, бо є кілька кланів, які дотичні до внутрішньополітичних процесів в РФ. Згадаємо того самого Патрушева, який активно працює щодо питання усунення Путіна", - зазначив експерт.

За його словами, це один із варіантів виходу з ситуації для самої РФ. Завданням номер один для російської еліти є утримання існуючої моделі влади. Вони можуть зробити те, що їм радять західні партнери – вийти на кордони 1991 року.

"Вони можуть зробити те, що їм радять західні партнери – вийти на кордони 1991 року і зберегти Росію в цій моделі. Путін якраз не є в одному руслі з намірами цієї політичної групи… Якщо їм не вдасться змінити Путіна, то історія для них буде іншою і набагато гіршою. Їх просто розчленують", - підсумував Клочок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Усунення Путіна елітою може бути одним з варіантів вирішення кризи в Росії – експерт 5.00 5 2
Політика / Росія
03.10.2022 509
Еще материалы раздела «Росія»