<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
03.10.2022 567

Щоб зберегти владу, путінський режим іде на ізоляцію РФ – Арестович

Радник Офісу президента підкреслив, що Росія для світу стала проблемою, і ядерний, енергетичний та продовольчий шантаж не минуться просто так.

5d5fedf7dfc59e0b76a1a310e0693364_03.10.22

Щоб зберегти владу, путінський режим іде на ізоляцію РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомив радник Офісу президента Олексій Арестович на своєму telegram-каналі.

"Царю у Росії програні війни не прощають. Для Путіна та його оточення програти війну – позбутися усього, зокрема життя та нажитого статку", - зазначив він.

Арестович наголосив, що для позбавлення суспільства від протестного активу добре слугує мобілізація, яка не посилить російську армію для перемог в Україні, але можна видавити активних і недурних росіян за межі країни. "А активних та дурних росіян - мобілізувати чи лякати мобілізацією", - додав він.

Радник Офісу президента переконаний, що ставка на ізоляцію дозволить тримати у страху населення від зовнішнього ворога та проводити репресії.

"Підриви "потоків" свідчать про повний хаос у прийнятті рішень або про обрив зв'язків із Заходом. Але й на Сході путінський режим втратив союзників. Саміт ШОС (Шанхайської організації співробітництва – ред.) це яскраво продемонстрував", - уточнив він.

Арестович підкреслив, що Росія для світу стала проблемою.

"Ядерний, енергетичний та продовольчий шантаж не минуться просто так", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше президент США Джо Байден попередив Путіна про те, що застосування зброї масового ураження в Україні матиме для Росії серйозні наслідки, і закликав не робити цього.

Оценка материала:

5.00 / 1
Щоб зберегти владу, путінський режим іде на ізоляцію РФ – Арестович 5.00 5 1
Політика / Світ
03.10.2022 567
Еще материалы раздела «Світ»