<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Політика
Росія
03.10.2022 996

Половина чоловіків втекла з Бурятії, на війну беруть "дідів": росіянка розказала про мобілізацію в РФ

Росіянка у розмові з окупантом розповіла, як у РФ відбувається мобілізація.

dd44854cfaff38c1d2fedbd0beb5ae2a_03.10.22

Жінка стверджує, що половина чоловіків втекла з Бурятії, а воєнкоми призивають чоловіків, яким по 60-65 років. Пише ТСН. 

Про це йдеться у розмові окупанта з дружиною, яку перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Дружина російського окупанта заявляє, що повістка прийшла навіть їхньому родичу, який ніколи не служив в армії. Також росіянка стверджує, що частину мобілізованих "кинуть" на оборону, а іншу - на зачистку. На це її чоловік іронізує та цікавиться, чи знає вона, що таке "зачистка". Та заявляє, що це коли вбивають людей.

Також росіянка стверджує, що нібито половина чоловічого населення Бурятії виїхала з Росії, а тому окупанти мобілізовують навіть "дідів", яким по 60-65 років.

Нагадаємо, у Росії мобілізували батька 5-ти дітей, який ніколи не служив в армії. Інцидент стався в Улан-Уде, що в Бурятії. Дружина мобілізованого обурилася на те, як відбувається призов у Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Половина чоловіків втекла з Бурятії, на війну беруть "дідів": росіянка розказала про мобілізацію в РФ 5.00 5 1
Політика / Росія
03.10.2022 996
Еще материалы раздела «Росія»