<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
03.10.2022 546

Партія миру посилюється: у ГУР розповіли, як кремлівські еліти хочуть відмежуватись від Путіна

Кремлівські еліти хочуть відмежуватися від "колективного Путіна", щоб врятувати свої статки.

aa3a725e69e0667effb5951742cd748f_03.10.22

Деякі представники так званих "кремлівських еліт" незадоволені імперськими амбіціями Путіна і намагаються знайти можливість піти від російського диктатора. Пише ТСН. 

Про це заявив представник пресслужби ГУР Міноборони України Андрій Юсов, інформує "УНІАН".

За його словами, наразі окремі представники кремлівської верхівки самі знаходяться в пошуку каналів та комунікацій з Заходом та Україною. Російські "еліти" хочуть убезпечити себе, свої статки і відмежуватись від диктатора. Прізвища представник ГУР відмовився назвати, бо вони "ще можуть знадобитися".

"Тому нехай вони поки що будуть утаємничені. Проте, можна констатувати, що серед військово-політичного керівництва, особливо серед бізнес-еліти сьогоднішньої путінської Росії, далеко не всі в захваті від тієї каші, яку заварив  "колективний Путін" і справді схиблений диктатор. Далеко не всі поділяють історичні позиції Медвєдева, Патрушева й інших. З кожним новим рівнем такої ескалації, з кожною новою хвилею мобілізації, з кожним новим відсотком падіння рейтингу Путіна, або, безумовно, новими успіхами Збройних Сил по звільненню окупованих територій, ця партія миру в середині Росії, безумовно буде посилюватися", – каже Юсов.

Представник ГУР Міноборони певен: Путіна чекає фіаско. Питання лише в тому, що чекає диктатора: політичне фіаско, міжнародний трибунал, палацовий переворот чи суд Лінча на вулиці.

Раніше політичний експерт Валерій Клочок заявив, що усунення Путіна елітою може бути одним з варіантів вирішення кризи в Росії. На його думку, російська еліта хоче усунути президента Росії Володимира Путіна, щоб зберегти чинну модель влади.

Оценка материала:

5.00 / 1
Партія миру посилюється: у ГУР розповіли, як кремлівські еліти хочуть відмежуватись від Путіна 5.00 5 1
Політика / Світ
03.10.2022 546
Еще материалы раздела «Світ»