<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
03.10.2022 399

Очільник Пентагону похвалив ЗСУ за успіхи на полі бою та за вміле використання HIMARS

Очільник Пентагону Ллойд Остін похвалив ЗСУ за успіхи на фронті та захист України від російських окупантів.

34c957cfa7e54b06eab695eb50dd1930_03.10.22

Ллойд Остін похвалив українських захисників за вдале використання РСЗВ HIMARS, які знищують російські штаби та склади з боєприпасами. Пише ТСН. 

Про це пише The Guardian.

Керівник Пентагону наголосив, що зараз змінюється динаміка на полі битви.

"Українські військові дуже добре попрацювали в районі Харкова і перемістилися, щоб скористатися новими можливостями. Бої у Херсонській області йдуть трохи повільніше, але вони досягають прогресу", - зазначив голова Пентагону.

На думку Ллойд Остіна, вміле використання РСЗВ HIMARS позбавляють росіян значних можливостей на фронті.

"Справа не тільки в обладнанні, яке у вас є. Справа в тому, як ви використовуєте це обладнання, як ви синхронізуєте все разом, щоб створити ефект на полі бою, який потім може відкрити нові можливості", - очільник Пентагону.

Нагадаємо, генсек НАТО прокоментував звільнення Лиману та похвалив ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Очільник Пентагону похвалив ЗСУ за успіхи на полі бою та за вміле використання HIMARS 5.00 5 1
Політика / Світ
03.10.2022 399
Еще материалы раздела «Світ»